Örebro och Växjö ska göra upp i Behrn Arena, och här har jag min idé klar.

Örebro öppnade serien med fyra raka segrar och man såg riktigt vassa ut. Man slog lag som Skellefteå och HV71, och det är lag som sett bra ut inledningsvis.

Nu har man dock haft det klart tuffare på slutet, och man har bara vunnit en av de fem senaste matcherna, och det borta mot Oskarshamn.
Visserligen har man mött en del tuffa lag, men man borde kunnat bättre för att få godkänt.

Senast så blev det en 7-3 förlust borta mot Färjestad, och det bara skickades in mål i båda näten.
Man såg riktigt svaga ut defensivt och spelare som Ejdsell och Åslund gjorde lite vad de ville. Offensivt så är man fortsatt starka, och hemma mot Växjö så bör man kunna göra en del mål.

Växjö har vunnit fem av sina nio matcher, något som gör att man placerar sig på en sjätteplats i tabellen.
Nu senast så tog man en seger hemma mot Malmö med 4-3, och där var man det klart bättre laget, och segermarginalen hade absolut kunnat vara större.
Dessförinnan så vann man med 5-1 mot Brynäs, och det offensiva spelet har sett klart bättre ut på slutet.

Gynge stod för tre poäng senast och där har man en vass lirare tillsammans med Rosen, Pettersson och Drury, så framåt har man absolut kvalitet att kunna hota Örebros för dagen svajiga defensiv.

Båda lagen har visat upp ett bra offensivt spel på slutet och jag tror det kommer bli en hel del målchanser i matchen. Samtidigt så såg Örebros defensiv oerhört svag ut senast, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u till 1.73 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip