Oskarshamn har guldläge att ta sig vidare till semifinal i matchserien mot Rögle då man har 3-2 i matcher, och här har jag hittat ett spel.

Oskarshamn har stört seriesegrarna Rögle rejält då man efter segern senast med 1-4 har skaffat sig en 3-2 ledning i matchserien, och vinner man här skräller man sig vidare till semifinal.
Trots underläge efter den första perioden senast visade man upp en fin moral då man lyckades vända med fyra raka mål, varav 1-2 målet av Zohorna var riktigt vackert.

Visst har man inte ett lika namnkunnigt lag som gästerna men då man har spelare som Karlkvist, Olofsson och Rosdahl i laget så finns det trots allt en hel del kvalitet, och när man har möjlighet att avgöra matchserien på hemmais så tror jag man går ut och gör en ny fin insats.

Rögle har gjort en fin säsong hittills då man vann grundserien efter att man plockade 100 poäng, vilket var tre mer än tvåan Luleå.
Man gick således direkt till kvartsfinal, men efter två raka nederlag så ligger man pyrt till då man måste vinna båda matcherna som är kvar annars är säsongen över, och detta kommer inte bli något lätt bortamatch.

Senast var Tambellini och Brithen tillbaka vilket var ett plus. De stod dock inte för några poäng i matchen och precis om hela laget hade man svårt i det offensiva spelet.
Överlag har man ett bättre lag än hemmalaget då spelare som Zaar, Everberg och Bengtsson samt tidigare nämnda finns i laget, men då man möter ett heltaggat hemmalag så är jag inte säker att man gå segrande ur denna matchen.

Oskarshamn har verkligen bjudit upp till kamp i matchserien, men man vill knappast riskera att spela en sjunde avgörande match i Ängelholm då man hade läge att avgöra på hemmaplan, och här tror jag att man går ut och bjuder gästerna på en rejäl kamp.

Speltips: 1X och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip