Lördagen bjuder på hockey då det är full omgång i SHL, och jag har hittat ett spel i matchen mellan Oskarshamn och Timrå.

Oskarshamn har haft en tuff start på säsongen och man slåss i botten då man ligger på en tolfteplats, och man har bar Rögle och HV71 bakom sig.
Efter uppehållet har man hunnit med tre matcher där det först blev förlust mot Luleå med 4-1, en förlust man följde upp med en ny mot jumbon HV71 med 2-5.
Nu senast tog man en skön bortaseger borta mot Växjö där dock hemmalaget var det bättre laget och skapade mest, men man visade upp ett sylvasst powerplay då tre mål gjordes i spelformen, något som la grunden till segern.

Man har en riktigt fin spets i truppen i form av Suomela, Karlkvist och Oksanen som ständigt är ett hot för motståndarna, och de två förstnämnda ligger etta och tvåa i den totalt poängligan.
Där bakom finns det en del bra spelare, men bredden känns aningen tunn för att slåss högre upp i tabellen.
Det är samtidigt anmärkningsvärt att man efter nio matcher på hemmais ännu inte vunnit efter ordinarie tid, vilket är riktigt svagt.

Timrå kommer från en grymt imponerande segern senast då man slog Luleå borta med 2-5, och man var det bättre laget över 60 minuter. Samtidigt släppte man bara till 15 skott mot eget mål, vilket är urstarkt.
Man har gjort en fin säsong då man ligger på en sjundeplats i tabellen och spelet på bortais har varit bra då man tagit sju segrar. Samtidigt är det bara en poäng upp till trean Leksand, så det är en extremt tight tabell.

Senast stod Anton Lander för två mål i seger och ser man på truppen så finns det en hel del spännande namn offensivt i just han samt Pettersson, Dahlén, Halloran och Hanzl för att nämna några, och spelar man lika bra som senast så ska man kunna ta en seger även här.

Oskarshamn har fortsatt inte tagit någon trepoängare på hemmais och att man ska vara favoriter hemma mot Timrå köper jag inte, speciellt då gästerna kommer från en imponerande seger mot Luleå, och jag tror klart mest på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip