Jaha, kan vi hoppas att \"chocken\" nu lagt sig för Örebro Hocket efter dom senaste turbulenta dygnen?
För ni hörde väl alla att det var Connys fel att laget förlorade hemma mot mot Mora med pinsamma 0-5?
Inte för att han var kass på isen eller så, nej, enligt tränare Mozart så kunde inte spelarna koncentrera sig efter all turbulens (oerhört egendomligt då alla visste om vad som hade hänt en längre tid) och därför gjordes en plattmatch. Så kan det gå.

Men om vi ska tro på dom orden (han spenderar ju trots allt en del fler timmar än holms i isladan) så lär ju allt ha lagt sig idag, 48 timmar senare, och samtliga gubbar lär förstå vad det handlar om att spela hockey utan Conny Strömberg.

Idag återkommer skyttekungen Fredrik Orrsten, en ovärderlig skytt i PP. När både han och 24:an saknades mot Mora så liknade Örebros nummerära överlägen mest den där fågeln i Kalle Anka på Julafton som springer runt och jävlas \"parraopapaprpapaprpapapaprpapa\".
Nu är iaf en av herrarna tillbaka - vilket betyder massor.
Förhoppningsvis har nu Örebro även tränat in vem som ska servera Orren passningarna under de senaste träningarna.

Även Christoffer Norgren återkommer efter att ha vilat sina ljumskar ett par dagar. Inte direkt så att han gynnas med fyra matcher på sju dagar.
Nu stärker han iaf backsidan. Gjorde ett lysande jobb i Växjö.

Örebro gör sällan två plattmatcher på rad. Och man nu är beredda att göra en lika gedigen bortamatch som senast, ja då ska klasskillnaden lysa igenom det grövsta här.

Dubbla degen är helt klart taget!

This is the stats tab
This is the post tip