Länsderby i Allsvenskan där Oskarshamn och Västervik ska göra upp, en match jag tror hemmalaget vinner.

Oskarshamn ligger tvåa i serien och man jagar serieledande AIK som ligger tre poäng före, och det är bara segrar som gäller. Man har haft två bortamatcher på rad nu och det har resulterar i en inspelad poäng, ett facit som såklart inte är godkänt. Nu senast mot Vita Hästen så hade med 2-3 tills det återstod 4 sekunder kvar av matchen, snöpligt!
Nu är det hemmaplan och det är bäddat för publikfest, och redan ikväll kan man sätta nytt klubbrekord i antal poäng då det tidigare var på 92.

Västervik kommer från en 2-3 förlust mot Björklöven trots att man var det klart bättre laget i matchen, men det är målen som räknas. Man har fem poäng upp till topp 8, och man måste börja plocka segrar för att lyckas knipa en plats där, men de poängen tror jag inte man löser här. Det är dock inte omöjligt att man lyckas att knipa en plats då man har ett behagligt spelschema i de resterande matcherna.
De sju senaste bortamatcherna har resulterat i sex förluster, klar minusfaktor här.
Backen Kevin Schultze lämnade nyligen för Leksand och tidigare under säsongen tappade man även Trevor Mingoia till Rögle, en spelare som gjorde 24 poäng på 26 matcher, och truppen känns svagare med dessa tapp.

Speltips: 1 och jag kliver in med 3u hos Unibet , LeoVegas och 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip