Ottawa ställs mot tufft motstånd natten till fredag då Carolina komma på besök, och här tror jag att man väger för lätt.

Ottawa har två raka segrar i ryggen där man slagit Columbus med 1-2 samt nu senast Buffalo med klara 5-0.
Mot Buffalo var man det klart bättre laget och segern var aldrig hotad, och man hade 3-0 redan efter den första perioden.
Det var dock ett motstånd som var högst beskedligt och här ökar svårighetsgraden rejält.

Man har flera intressanta spelare som Stutzle, Tkachuk, Norris och Batherson i laget som håller en bra nivå. Här ser man dock ut att få klara sig utan sistnämnda vilket är ett stort avbräck, och överlag är truppen inte lika slagkraftig som gästernas.
Utöver Batherson förväntas Brown, Brännström, Pinto, Gambrell, Sabourin och Zaitsev missa matchen.

Carolina kommer från en stark insats hemma där man slog Vegas med 4-3 efter förlängning. Man gjorde 3-1 med dryga tio minuter kvar av matchen och visst borde man kanske hålla undan, men Vegas är en tuff motståndare och det var ändå starkt att vinna matchen.
Man kommer med fyra segrar på de fem senaste matcherna så formen är även den bra, så det är mycket positivt kring laget.

Skadeläget ser även det bra ut då man bara ser ut att sakna Martinook inför denna matchen, och det är inget större avbräck.
I truppen har man spelare som Aho, Teravainen, Svechnikov, Trocheck och Necas, så det finns massor av kvalitet i laget, och här bör man kunna spinna vidare på segern senast.

Carolina är det klart bättre laget i matchen och då man även har ett bättre truppläge än hemmalaget så bör segerchansen vara god, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Murray (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT