Ottawa och Florida gör upp natten mot tisdag, och gästerna är normalt sett numret större.

Ottawa stod för en fin insats näst senast då man slog Tampa Bay med klara 7-2, och det var Tkachuk och DeBrincat som klev fram offensivt.
Man kunde dock inte följa upp den vinsten utan det blev förlust senast med 5-3 mot NJ Devils, men man gjorde en klart bra insats.
Segrarna har dock inte rullat in på slutet då det bara blivit två vinster på de nio senaste matcherna, och även om man varit med i många matcher är känslan att man inte räcker mot de bättre lagen.

Ser man på offensiven finns det absolut inget att anmärka på då man har fin spets i Stutzle, Tkachuk, Giroux och DeBrincat. Defensiven är dock aningen blek och det blev inte bättre av att Chychrun skadades näst senast. Samtidigt har man även två målvakter skadade så är målvaktssidan blek, och jag tror man väger för lätt här.
Talbot, Forsberg, Kelly, Chychrun, Greig, Joseph och Norris förväntas missa matchen.

Florida håller högre klass

Florida ligger på en niondeplats i conferencen och man har väl inte gjort någon kanonsäsong, speciellt då man förväntades något högre.
Efter tre raka segrar har det nu blivit tre raka nederlag där man senast föll mot NY Rangers med 3-4, en motståndare som dock håller en klart bättre nivå än Ottawa.
I matcherna har det varit defensiven som brustit då man släppt 16 mål på dessa tre matcher, något man lär ha gått igenom till denna match.

I truppen finns det en hel del starka namn i Barkov, Tkachuk, Reinhart, Ekblad och Verhaeghe, så man har kvalitet nog att ställa till det rejält för hemmalagets defensiv, och man ska ha goda chanser att studsa tillbaka på vinnarspåret igen.
Knight, Hörnqvist och Bennett förväntas missa matchen.

Sogaard (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip