Lördagskvällen bjuder på NHL då Ottawa och Tampa Bay ska göra upp, och här bör gästerna vara numret större än hemmalaget.

Ottawa kommer från en 1-5 förlust hemma mot ett skadeskjutet Vegas, och det var lagets tredje raka nederlag. Säsongen hittills har varit tuff då man bara vunnit tre av tio spelade matcher, men man tillhör också ett av de sämre lagen i ligan, vilket man sett inledningsvis, och här ställs man mot riktigt tufft motstånd.

Man har ett talangfullt lag med spelare som Batherson, Stutzle, Tkachuk och Norris för att nämna några. Man är dock inte tillräckligt bra för att lyfta denna säsongen, och det kommer bli en ny tuff säsong för laget.
Saknas gör Pinto och White samtidigt som Zaitsev är tveksam.

Tampa Bay kommer från en 2-1 förlust efter förlängning mot Toronto senast, och det var en snöplig sådan.
Man hade nämligen ledningen med 0-1 fram till med bara 42 sekunder kvar att spela, men då kom kvitteringen, och sedan i förlängningen avgjorde Nylander i powerplay.
Man har vunnit hälften av sina tio matcher och det får anses som okej, men självklart finns det klart mer att visa.

Truppen håller en väldigt bra nivå då spelare som Point, Stamkos, Palat, Hedman, Killorn och Kucherov finns i laget, så man håller en högre nivå än hemmalaget.
Nu saknas den sistnämnda här och det är givetvis ett tufft avbräck, men man har en bra bredd i laget och nu när man ställs mot beskedligt motstånd så bör man kunna studsa tillbaka på vinnarspåret.
I övrigt saknas Katchouk och Bogosian.

Ottawa åkte på en klar förlust mot ett skadeskjutet Vegas senast och här ställs man på nytt tufft motstånd i Tampa Bay, något jag blir för tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Gustavsson (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip