Natten bjuder på match mellan Ottawa och Toronto, och detta kan väl bara sluta på ett sätt?

Ottawa kommer från tre raka förluster mot Edmonton där man förlorat med 3-2, 7-1 och 6-2 där man både spelmässigt och defensivt sett svaga ut.
Kollar man på de sex senare matcherna så har man bara lyckats knipa en enda seger då man slog Calgary borta med 3-4 efter straffar, så formen är allt annat än bra.

Man ligger sist i divisionen då man bara vunnit 9/30 matcher, vilket är en otroligt svag siffra. Framåt har man haft svårt att producera då man gjort väldigt få mål. Det stora problemet är dock defensiven då man är laget som släppt in flest mål i divisionen, och man släpper in över fyra mål per match i snitt.

Truppen har en del intressanta spelare i Dadonov, Tkachuk, Batherson samt talangen Stutzle, så det finns en del kvalitet i laget. Överlag håller man dock inte en nivå som krävs för att kunna utmana de bästa lagen, och här tror jag att man får det tufft.
Saknas gör Högberg, White och Stepan.

Toronto har öppnat säsongen bra vilket gjort att man leder divisionen då man spelat in 40 poäng hittills, vilket betyder att man tagit mer än dubbelt så många poäng som jumbon Ottawa.
På slutet har det dock varit lite sämre resultat då man bara vunnit en av de fem senaste matcherna. I de tre senaste matcherna mot Winnipeg har det blivit en seger, men spelmässigt så har man gjort bra matcher.
Nu ställs man mot enklare motstånd, och man bör ha en bra chans att studsa tillbaka på vinnarspåret.

Truppen håller en hög nivå då man har spelare som Matthews, Marner, Nylander, Tavares och Thornton i laget, så kvaliteten är riktigt bra. Man har även en bra bredd i laget, så man är inte helt beroende av dessa spelare.
Här är det bortaplan och där har man presterat bra hittills då det blivit nio segrar på 13 matcher, och här ska man ha en bra chans att knipa segern.
Saknas gör Simmonds och Campbell.

Ottawa har sett väldigt svaga ut hittills och då man ställs mot ett klart vassare Toronto så bör man få det väldigt tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Murray (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip