Philadelphia ska göra upp med Buffalo natten till onsdagen, och här ska man ha en bra segerchans.

Philadelphia kommer med två raka förluster i bagaget då man fått se sig besegrade av Washington med 1-3 samt Pittsburgh med 4-3.
Mot Washington gjorde man en bra match då man skapade en hel del lägen, men skärpan fanns inte riktigt där i matchen, samtidigt som Samsonov gjorde en kanonmatch för gästerna då han räddade 36/37 skott.

Säsongen hittills har varit bra då man tagit 27 poäng på 22 matcher, och det är ett okej facit.
Truppmässigt så har man ett bra lag då spelare som Van Riemsdyk, Couturier, Giroux, Farabee och Hayes finns i laget, så kvalitet finns det gott om.

Här är det hemmaplan som gäller och där har man vunnit sex av sina elva matcher, ett klart bra facit med tanke på att motståndet varit riktigt tufft i de senaste matcherna på hemmaplan, och här bör man ha en bra chans att gå segrande ur matchen.
Saknas gör Raffl.

Buffalo kommer från en 5-2 förlust mot NY Islanders senast där man hade ett 3-0 underläge efter de två första perioderna.
I den tredje perioden hämtade man upp till 3-2, men närmare än så kom man inte, och man fick se sig besegrade för sjunde matchen i rad, så formen är allt annat än bra.

Spelmässigt så är jag inte alls imponerad av laget hittills, och det har sett väldigt svagt ut.
På de 23 matcher man hunnit med att spela hittills har det bara blivit sex segrar, och det gör att man ligger sist i divisionen.

Truppen har intressanta spelare i Eichel, Hall, Olofsson och Reinhart, så det finns helt klart spets i laget.
Det har dock inte lossnat då man stundtals haft problem med målskyttet, och det krävs rejäl uppryckning för att ha en chans här.
Saknas gör Borgen, McCabe och Ullmark.

Philadelphia är ute efter att bryta sin förlusttrend här och då man gästas av ett Buffalo som sett allt annat än bra ut så ska man ha en bra möjlighet att göra det, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u till oddset 1.73 hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip