Philadelphia och Washington i ett möte här, och jag tar ställning.

Philadelphia går bra i ligan nu där man vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Motståndet har varit blandat, men en del bra segrar har man tagit. Senast vann man med 1-4 mot Islanders, vilket var en bra prestation. I den matchen saknades Voracek och det är såklart ett tungt avbräck, men man vann ändå och visade styrka. Nu saknas eventuellt Voracek även här. Någon som också är tveksam är Nolan Patrick, och saknas han så förväntas man ha elva forwards och sju backar tillgängliga i matchen.
Man ligger sexa i Metropolitan och jagar slutspel och det gäller att bibehålla formen så gott det går och plocka poängen som krävs för att komma ikapp.

Washington kommer med fyra raka segrar där man senast slog Rangers efter straffar. Formen känns klart bra med sex segrar sista sju matcherna, även om man kanske förväntade sig mer från laget i matchen mot Rangers. Ovechkin fortsätter att ösa in mål och han står nu på 45 mål och leder målligan.
Man möter ett av ligans sämsta lag i boxplay då Philadelphia har 77,5%, samtidigt som man själva har 21,9% i powerplay, så här finna något man absolut kan utnyttja.
Man är själva inte särskilt täta i boxplay men med tanke på vad Philadelphia visat upp i powerplay under säsongen samtidigt som då eventuellt Voracek saknas så tappar man ytterligare i powerplayspelet.

Jag tror Washington tar andra raka segern mot Philadelphia här, och det kan mycket väl bli att numerära överlägen blir den avgörande faktorn i matchen.

Speltips: 2 moneyline och jag investerar 3u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT




This is the stats tab
This is the post tip