Philadelphia Flyers - Winnipeg Jets

Goalies: Mrazek (probable) vs Hellebuyck (confirmed)

Väldigt intressant match nu under kvällen med spelstopp redan kl 19:00 när Philadelphia Flyers måste bryta förslutssviten när man gästas av tuffa Winnipeg Jets.

Philadelphia Flyers säsong har varit bra i år och laget har över hela säsongen varit bra. Laget placerar sig på tredjeplatsen i Metropoolitan division, och är därmed på slutspelsplats i dagsläget. Dock har man på slutet inte alls lyckats ta tvåpoängare och det lugna avståndet till Wild cardplatserna har krympt till ynka 2 poäng och därmed måste Flyers börja vinna. Laget står just nu på 5 raka förluster efter en tidigare svit på fina vinster. Senast föll man med 3-2 mot Boston Bruins i en match där man spelade bra och tog även ledningen i matchen. Bruins gjorde en stark push i slutet av första och lyckades vända till 2-1 innan första perioden var över. 2-2 om i mitten av andra perioden och matchen såg ut att gå mot förlängning. Dock ville Brad Marchand annat och lyckades på nått sätt avgöra med ynka 22 sekunder kvar av matchen. En riktigt tung förlust för Flyers som förtjänade minst 1 poäng.

Winnipeg Jets går som tåget och formen ser riktigt bra ut för central division laget. Man har 4 raka vinster i den tuffa roadtripen man är ute på. Det är främst en viss Patrik Laine som drar lasset för Jets och har öst in på denna resa. I vanliga fall har Jets varit aningen svagare on the road jämfört med vad man varit hemma i år. Senast vann man med 3-2 mot New Jersey Devils men frågan är om man kan fortsätta rada upp vinster?

Ikväll kommer jag välja att gå på överspelet för Philadelphia. Detta trots 5 raka förluster. Som jag sa så måste Flyers vinna ikväll och man har även hemmaisfördelen. Även om Jets radat upp 5 raka vinster så är bortaspelet deras svaghet och man har haft en bra roll med Laines fina form. Hur som helst har jag sett Flyers fina offensiva spel på hemmais flera gånger och man brukar trivas mot Winnipeg Jets snabba spel. 3 mål känns som en riktigt bra lina att lösa för hemmalaget. För den med vågade funkar Flyers ML väldigt bra också till ett bättre odds, men jag väljer att gå på Flyers Ö2.5 mål pga Jets fina form. Det är verkligen inte omöjligt att de löser 3 mål bakom ett svajigt Flyers försvar. Jag plockar dessutom Flyers Ö2.5 mål (inklusive övertid/straffar) hos Pinnacle Sports.

Kvällens spel är alltså

Match: Philadelphia Flyers - Winnipeg Jets
Spel: Flyers Ö2.5 mål
Odds: 1.74
Insats: 3/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip