Pittsburgh Penguins - Boston Bruins

Goalies: DeSmith (probable) vs Halak (probable)

Ett riktigt tungviktsmöte där stora starka Boston Bruins som kommer med en enorm form gästar ett pressat Pittsburgh Penguins som jagar slutspel. En ovan situation och kommer Bruins form fortsätta eller tar Penguins viktiga poäng?

Pittsburgh Penguins är verkligen pressade och är i en situation man inte är van vid. Laget har för tillfället en slutspelsplats med endast 2 poäng skiljer mot Montreal och Columbus som är strax bakom. Laget föll igår en mycket viktig match mot just Columbus Blue Jackets med 4-1 i en så kallad fyrapoängsmatch och förlusten kan kosta laget väldigt mycket. Pens kom för en gångs skull inte upp i nivå i jämfört de tidigare mötena i år mot Jackets där man spelat otroligt bra. Man var underlägsna hela matchen och hade egentligen inte mycket att säga till om och Jackets vann rättvist.

Boston Bruins verkar hittat en riktigt fint spel och slutspelsformen imponerar. Laget radar upp segrar och har vunnit 6 raka matcher och har endast en förlust senaste 10 matcherna. Detta utan stora stjärnan David Pastrnak. Igår slog man svaga Ottawa Senators med 3-2 i en match där man inte gjorde allt för stort väsen. Spelmässigt dominerade man men slarvade i några lägen som gjorde att man låg under med 1-2 tidigt i tredje perioden. 2-2 kom med ca 12 minuter kvar och David Krejci satte matchvinnande 3-2 med endast 45 sekunder kvar av matchen. Man kan säga att det var tajt men sett till spelet så gjorde Bruins vad som krävdes och fick tillslut utdelning även om ett kryss var riktigt nära.

I natt är alltså båda dessa lag B2B och vi förväntas två backupmålvakter mellan stolparna. Jag ser ett Bruins som spelar stabil och bra hockey mot ett Penguins som måste ta poäng, speciellt med tanke på att man föll den viktiga matchen mot Jackets igår. Därför ser jag ett Penguins som kommer styra tempot och då vill man spela med fart. Detta mot ett farlig Bruins som brukar ha lätt mot Penguins gör att jag tror vi får se en del mål i denna match och jag synar därför överspelet. Jag väljer att spela med en säkerhetslina på 6.0 mål dvs pengarna tillbaka vid exakt 6 mål men vinst vid 3-3 då spelet inkluderar övertid och straffar. Nattens spel blir alltså


Match: Pittsburgh Penguins - Boston Bruins
Spel: Över 6,0 mål (inklusive OT/SO)
Odds: 1.76
Insats: 4/7u
Bolag: Nordicbet , Betsafe , Betsson
Spelstopp: 00:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip