Natten bjuder på match mellan Pittsburgh och NY Islanders, och här har jag skrällfeeling.

Pittsburgh kommer från två raka segrar där man vunnit med 5-2 och 4-0 mot hopplösa Buffalo, så det är inga tuffa matcher man spelat.
Nu senast i 4-0 segern höll DeSmith nollan efter att ha räddat 36 skott, så han gjorde det bra även om gästerna fortsätter visa att man har svårt att göra mål.

Nu är det en ny hemmamatch och där har man varit starka då man vunnit 14/18 matcher, så det är inte lätt att komma som gästande lag och bara vinna.
Här har man dock fortsatt avbräck i Kapanen, Malkin, Zucker för att nämna några och det är tunga tapp, och här är jag inte alls säker på att man vinner mot ett starkt NY Islanders.

NY Islanders kommer med tre raka segrar i ryggen där man slagit Philadelphia två gånger samt Boston, och det är rätt tuffa matcher.
Nu senast vann man med 3-4 mot Boston efter förlängning där man var nära att vinna redan på ordinarie tid, men man släppte in 3-3 med dryga två minuter kvar att spela.
Man fick dock sina två poäng från matchen, och det var starkt att vinna matchen.

Säsongen hittills har varit riktigt bra då man ligger tvåa i divisionen, och man har spelat ihop lika många poäng som ettan Washington.
Truppen håller en hög nivå då man har spelare som Eberle, Nelson, Bailey och Barzal i laget, så man har ett klart intressant lag.
Man Har även Anders Lee i truppen och han är en av lagets bästa spelare. Han saknas dock fortsatt, men man har ett klart bättre skadeläge än hemmalaget.

Här är det bortaplan och där har man vunnit hälften av sina 18 matcher, en siffra som är bra. Till denna matchen kommer man även med fem segrar på de sex senaste bortamatcherna, så formen är bra, och här bör man kunna utmana hemmalaget.

Pittsburgh har en del spelare borta i denna matchen och då man möter ett starkt NY Islanders så tror jag att man kommer få det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Jarry (Unconfirmed) - Varlamov (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip