Pittsburgh Penguins - Vegas Golden Knights


Goalies: Murray (probable) vs Fleury (probable)

Toppmöte i natt när ständigt framgångsrika Vegas Golden Knights gästas rutinerade Pittsburgh Penguins.

Pittsburgh Penguins tappade sin 4 matcher långa vinstsvit senast då man föll borta mot New Jersey Devils med 3-1. Enligt mig var det en match där man helt enkelt inte hade energi nog att hålla uppe det fina spel man visat upp under en lång tid. Laget var B2B efter en riktigt fin match där man vann mot Washington Capitals med hela 7-4 dagen innan. Även om resultatet 7-4 inte riktigt speglade den matchen har Penguins visat upp ett riktigt starkt spel, speciellt på hemmais och inte minst i powerplay. Där har vi en faktor som jag tror kommer bli skillnaden i natt.

Vegas Golden Knights tycks aldrig sakta ner utan laget fortsätter att överraska en natt efter natt. Laget ligger på en andraplats i hela NHL, en poäng efter Tampa Bay Lightning. Senast så stod man återigen för en stark vinst då man kom tillbaka från underläge 2 gånger under matchen mot Washington och vann tillslut med 4-3. Dock så spelade man egentligen inte jättebra, och det var egentligen en svag målvaktinsats av Philip Grubauer som kostade Capitals vinsten.

I natt har vi returmötet mellan dessa lag där Pens förlorade lagens första möte med varandra tidigare under säsongen med tajta 2-1. I den matchen var återigen Marc Andre Fleury huvudfigur mot sitt gamla lag där han spelade fruktansvärt bra. Penguins ägde spelet men kunde inte komma igen Fleury. I natt tror jag att Penguins på hemmais kan få utdelning då jag inte var speciellt imponerad av Vegas spel mot Caps även om de vann. Powerplay kommer bli skillnaden och viktigt för Vegas att inte ta för många onödiga utvisningar om de ska vinna. Jag tror det dock blir tufft och spelar därför på hemmalaget här. Nattens spel blir därför

Match: Pittsburgh Penguins - Vegas Golden Knigths
Spel: 1 money line
Odds: 1.77
Insats: 3/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip