Välkommen säger februari månad och bjuder oss på sex matcher i SHL. En match spelas mellan två lag som har varit väldigt upp och ner den senaste tiden. Därför känns det även svårt att läsa av vilket lag som bör vinna denna matchen. Matchen spelas mellan Rögle och Brynäs, en sak har jag ganska klart för mig och det är att jag tror på en målrik match idag. Över 5.5 mål spelas hos Nordicbet med en flatinsats till 2.40.

Rögle var ju inne i sin megaform, men den har avtagit lite. Tyvärr för Rögles del har det nu blivit tre raka förluster. Rögle ligger nu på samma poäng som Mora med minimalt bättre målskillnad, det kommer bli en rysare mot slutet i SHL, det vill jag lova. Otroligt viktig hemmamatch idag för Rögle som möter ett Brynäs som är så fruktansvärt ojämna, men om man ska förlita sig på mönster så kommer Brynäs köra över Rögle idag. Brynäs har nämligen sju raka matcher där man den ena matchen förlorat stort och nästa match vunnit stort, senast förlorade man stort så det är väl dags för att vinna stort idag? Brynäs är som sagt väldigt ojämna, ena sekunden har fansen guldvittring och nästa sekund vill man bara att säsongen ska vara över.

Lagen har mötts tre gånger denna säsong, så detta blir fjärde och sista mötet, Rögle har faktiskt vunnit 2/3 matcher hittills och jag ser det inte som någon omöjlighet att man vinner idag igen, men oddset är lite väl trist så jag väljer endast överspelet. Jag ser en match framför mig med två attackerande lag där inget av lagen skulle vara det minsta nöjda med ett oavgjort resultat. Det borde bli en riktigt ösig match. Både Brynäs och Rögle har haft rätt målrika matcher den senaste tiden. Jag tycker över 5.5 mål känns fin.

Match: Rögle - Brynäs
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 2.40
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip