Dags för en riktig toppmatch mellan Rögle och Frölunda. Frölunda är de bättre laget, men att Rögle ska stå 2.45 gånger pengarna på sin hemmais, det tycker jag är klart för högt. Jag spelar Rögle till 2.45 gånger pengarna hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet och spelet tas i vanlig ordning med en flatinsats.

Rögle ligger på femte plats i tabellen, men placeringen ljuger lite då man endast ligger två poäng bakom serieledande Frölunda. Rögle har haft en väldigt väldigt tung period den senaste tiden med sex förluster i sina åtta senaste matcher. Formen är nu alltså mer eller mindre tvärt emot vad den var förut när Rögle under en längre period var serieledare. Jag tycker dock inte att man ska dra alldeles för stora växlar av detta. Jag tror det är dags för Rögle att komma tillbaka formmässigt nu och vad passar bättre än att möta seriens bästa lag på hemmais. Rögle och Frölunda har bara mötts en gång denna säsong och då vann Rögle på bortais med 2-1. Jag tycker nog ändå att Rögle ska vara favoriter i denna match och inte att matchen ska vara helt jämn.

Frölunda har också knackat en del på slutet. Frölunda hade inför sin senaste match tre raka förluster och samtliga matcher utan poäng. Men i torsdags var det äntligen dags för en trepoängare igen och det mot viktigast möjliga motstånd. Seger mot Örebro och Frölunda är återigen i topp av SHL-tabellen. Men med tanke på Frölundas form så tycker jag inte att dem ska vara mer eller mindre helt jämbördiga mot Rögle på bortais, därför känns ett spel på Rögle rimligt här.

Match: Rögle - Frölunda
Spel: Rögle
Odds: 2.45
Insats: Flat
Bolag: Bethard , SpeedyBet , FastBet
Spelstopp: Lördag 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip