Rögle spelar hemma mot Leksand under den fina lördagen som bjuder oss på sex.. saftiga SHL-matcher. Den matchen jag kommer rikta mitt allra största fokus på är mötet mellan Rögle och Leksand som ni säkert förstår. Jag tycker nämligen att vi får ett väldigt fint odds på hemmalaget i denna batalj. Jag tycker att Rögle ska vara ännu mer solklara favoriter än vad dem är just nu. Rögle till 1.80 hos bet365 är ett vasst drag.

Rögle har spelat en riktigt fin hockey hittills i SHL och jag ser ingen anledning varför dem skulle sluta att göra det mot Leksand under lördagen. Rögle är otroligt heta för tillfället. Under torsdagens matcher såg det länge tufft ut borta mot Örebro, men efter en stark slutforcering kunde man tillslut vinna på övertid. Rögle har vunnit fyra av de fem inledande matcherna i årets SHL och ligger på en mycket imponerande andraplats.

Det ska dock sägas att Leksand också verkligen har levererat i inledningen av SHL. Men som jag har varit inne på i tidigare rekar så är det verkligen inte ovanligt att de lagen som kommer upp från HA får en rush i SHL och tar en massa poäng i början för att sedan slå av på takten, börja förlora massa matcher och hamna i bottenträsket som förväntat.

Både Rögle och Leksand har haft ett relativt enkelt spelschema i de inledande omgångarna. Därför är det av yttersta vikt att Rögle vinner även denna matchen eftersom spelschemat kommer bli mycket tuffare framöver. Ska Rögle vara ett lag som ska ligga bättre till än mitten så måste man vinna den här typen av matcher. Det tror jag även att man kommer göra. Leksand kommer få tufft att hänga med i Rögles tempo, det borde ge Rögle en del chanser i PP där man är oerhört starka. Jag har väldigt svårt att se Leksand kunna stå upp mot ett stekhett Rögle här. Raka ettan är ett fint spel.

Match: Rögle - Leksand
Spel: Rögle
Odds: 1.80
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: Lördag 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip