Speltips: Rögle - Luleå

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2020-01-16 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.45
Tips: 1
Spela på Speltips Rögle - Luleå
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
Dags för match mellan Rögle och Luleå där jag tror att hemmalaget har bättre möjligheter att vinna än vad oddsen visar. Rögle har gått fint den senaste tiden förutom de två senaste matcherna, detsamma gäller för Luleå. Det finns dock en anledning som jag tror kan vikta över till Rögles fördel. Hemmalaget spelas att vinna matchen under ordinarie tid till 2.45, spelet hittas hos bet365 och tas med en flatinsats.

Rögle har den senaste tiden radat upp segrar. Innan Rögles två senaste matcher så hade man sex segrar i sina sju senaste matcherna och det har gett ett rejält uppsving i tabellen. Just nu ligger Rögle på en mycket fin sjätteplats i tabellen med 54 inspelade poäng på 32 spelade omgångar. Men i de två senaste matcherna har det som sagt tagit lite stopp med två raka förluster, först föll man med hela 5-2 borta mot Brynäs och nu senast föll man med 2-3 (OT) mot Leksand. Nu är det dags för Rögle att studsa tillbaka, dock ska man försöka göra det med tuffast tänkbara motstånd. Rögle är ett riktigt bra lag och erbjuds vi 2.45 gånger pengarna på den på hemmais så spelar vi även om det är mot serieledaren Luleå.

Luleå leder som sagt SHL, men bara med två poäng och tvåan Färjestad har en match mindre spelad så serieledningen hänger verkligen i en skör tråd. Luleå åkte på en riktigt tung förlust i tisdags. Luleå hade 3-2-ledning mot Frölunda inför den andra semifinalen på hemmais uppe i Luleå. Det räckte alltså med att spela oavgjort för att gå till final i CHL men istället blev det förlust med 3-1 och Frölunda gick återigen till final i CHL. Denna förlusten är riktigt tung för Luleå och nu är CHL-moroten borta. Jag tror det kommer kännas mentalt oerhört tungt för Luleå att återigen börja harva i SHL igen efter att ha åkt ur CHL. Man var ett hemmakryss från en final i CHL och nu blev det ingen final och man ska återigen börja spela vanlig grundseriehockey igen. Jag tror vi kommer få se en reaktion på det direkt, jag kan ha fel, men så känns verkligen känslan om jag ska leka lite sportpsykolog, så hade iallafall min reaktion varit. Oavsett så tycker jag 2.45 gånger pengarna på Rögle hemma mot Luleå är ett fint spel.

Match: Rögle - Luleå
Spel: Rögle
Odds: 2.45
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: Torsdag 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder
  Rögle - Luleå
Spela på Speltips Rögle - Luleå Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
SHL-Grinder - 15 Januari 2020 - 08:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:00  J Thompson - A Bublik
Tennis - Australian Open - Bublik
1.80
20:45  WBA - Stoke City
Fotboll - The Championship - 1
1.91
21:00  Colorado - Detroit
Ishockey - NHL - 1 hcp -1,5
1.89
21:15  Chelsea - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1
1.76
  Rekatochklart Poolspel
20:00  Topptipset Tips Måndag 20/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming