Det finns ett riktigt kanonspel i matchen mellan Rögle och Oskarshamn anser jag. bet365 erbjuder i skrivande stund 2.35 på att hemmalaget vinner med två mål eller mer.

Rögle har verkligen inlett SHL på bästa möjliga vis med två segrar i de två inledande omgångarna och det gör att man även toppar tabellen. I första matchen spelade Rögle hemma i Lindab Arena där man tog sig an HV71 och gjorde proceduren kort då man gjorde 4-0 redan i den första perioden och det skulle även bli slutresultatet i den matchen. Igår mötte Rögle fienden Malmö på bortais. Derbyt blev målrikt, Rögle ledde med 3-1, Malmö hämtade igen till 3-3, men Rögle kunde återta ledningen med endast tre minuter kvar av matchen. Rögle vann matchen med 4-3 och dessutom rättvist. Rögle vann bland annat skotten med 31-21. Nu ska Rögle återigen spela på hemmais och det mot nykomlingarna Oskarshamn. Jag tror inte det blir en lätt match, men jag tycker att Rögle -1.5 till 2.35 är ett mycket fint spel.

Oskarshamn, även dem har fått en mycket fin inledning på säsongen. Under tisdagen tog man sin historiska första seger i SHL, givetvis ett helt magiskt ögonblick i klubbens historia. Oskarshamn besegrade Leksand på hemmais med imponerande 4-1. Men det är väldigt klassiskt, det är väldigt ofta som det kommer upp lag från Hockey Allsvenskan som levererar i de första omgångarna för att sedan komma tillbaka till verkligheten när det börjar gå emot. Jag tror verkligen att Rögles höga pucktempo kommer bli en för svår match för Oskarshamn, under torsdagens match mot Rögle borta så tror jag Oskarshamn återigen skriver klubbhistoria då man inkasserar sin första match utan poäng i SHL.