Matchserien mellan Rögle och Oskarshamn är helt jämn då det står 2-2 i matchen och i denna matchen blir Rögle favoriter, något jag köper, men man blir alldeles för klara.

Efter två raka vinster så fick Rögle se sig besegrade på bortais senast där siffrorna skrevs till 1-0.
Vi fick se ett bra målvaktsspel från båda målvakterna i matchen, och man lyckades inte få hål på Juel i hemmakassen.
Anmärkningsvärt var att man i mittenperioden inte fick iväg ett enda skott på mål, något som är oerhört svagt för ett lag av Rögles kaliber.

Spelare som Tambellini, Bristedt och Brithen saknades senast och det är oklart hur det ser ut inför denna matchen. Detta är något som påverkar offensiven en hel del, något vi fick bevittna senast.
Det finns dock bra bredd i form av Everberg, Bengtsson och Zaar som samtliga håller en bra nivå och visst ska man ha bra chans att vinna matchen, men i mina ögon målas man upp som alldeles för klara favoriter.

Oskarshamn slog ut Leksand i åttondelsfinalen med 2-1 i matcher och här får man ta sig an seriesegrarna Rögle. Hittills har man stått upp bra då det inför denna fight står 2-2 i matcher, något Rögle nog inte hade räknat med.
Efter segern senast väntar en bortamatch och det är givetvis en tuff match som väntar. I den första matchen vann man just på bortaplan med 1-2, så man var visat att man kan störa även de bästa lagen i ligan.

Det finns en bra spets i spelare som Karlkvist, Olofsson och Rosdahl med bröderna Zohorna där bakom, och med en Tim Juel i kassen som sett bra ut i slutspelet bör man återigen kunna bjuda upp till kamp även om det är bortais som väntar.

Rögle blir alldeles för klara favoriter i matchen då gästerna gjort det riktigt bra i matchserien, och här tror jag knappast på någon överkörning från hemmalaget sida.

Speltips: 2 hcp +2,5 och jag investerar 1u // TT

TV: Helgens bästa spel bjuder på en allsvensk dubbel!




This is the stats tab
This is the post tip