Speltips Rögle - Oskarshamn

Matchserien mellan Rögle och Oskarshamn är helt jämn då det står 2-2 i matchen och i denna matchen blir Rögle favoriter, något jag köper, men man blir alldeles för klara.

Efter två raka vinster så fick Rögle se sig besegrade på bortais senast där siffrorna skrevs till 1-0.
Vi fick se ett bra målvaktsspel från båda målvakterna i matchen, och man lyckades inte få hål på Juel i hemmakassen.
Anmärkningsvärt var att man i mittenperioden inte fick iväg ett enda skott på mål, något som är oerhört svagt för ett lag av Rögles kaliber.

Spelare som Tambellini, Bristedt och Brithen saknades senast och det är oklart hur det ser ut inför denna matchen. Detta är något som påverkar offensiven en hel del, något vi fick bevittna senast.
Det finns dock bra bredd i form av Everberg, Bengtsson och Zaar som samtliga håller en bra nivå och visst ska man ha bra chans att vinna matchen, men i mina ögon målas man upp som alldeles för klara favoriter.

Oskarshamn slog ut Leksand i åttondelsfinalen med 2-1 i matcher och här får man ta sig an seriesegrarna Rögle. Hittills har man stått upp bra då det inför denna fight står 2-2 i matcher, något Rögle nog inte hade räknat med.
Efter segern senast väntar en bortamatch och det är givetvis en tuff match som väntar. I den första matchen vann man just på bortaplan med 1-2, så man var visat att man kan störa även de bästa lagen i ligan.

Det finns en bra spets i spelare som Karlkvist, Olofsson och Rosdahl med bröderna Zohorna där bakom, och med en Tim Juel i kassen som sett bra ut i slutspelet bör man återigen kunna bjuda upp till kamp även om det är bortais som väntar.

Rögle blir alldeles för klara favoriter i matchen då gästerna gjort det riktigt bra i matchserien, och här tror jag knappast på någon överkörning från hemmalaget sida.

Speltips: 2 hcp +2,5 och jag investerar 1u // TT

TV: Helgens bästa spel bjuder på en allsvensk dubbel!  Rögle - Oskarshamn
Spela på Speltips Rögle - Oskarshamn
TobbesTips - 8 April 2022 - 09:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming