Dags för match mellan Rögle och Skellefteå där jag fastnat för ett intressant spel. Spelet som jag tycker är intressant i denna match är över 4.5 mål. Jag tror att den linan mycket väl kan bli slagen kvällen till ära. Spelet hittas hos Casumo till 1.80 och spelas med en flatinsats.

Rögle ligger på femte plats i tabellen och Skellefteå ligger på sjätte plats i tabellen. Båda lagen har exakt 57 inspelade poäng efter precis lika många matcher spelade, minst sagt en spännande historia såhär på förhand. Jag tycker att över 4.5 mål känns som ett intressant spel av flera anledningar.

Rögle har haft oerhört målglada tillställningar den senaste tiden. Rögle fyra senaste matcher har innehållit 7, 5, 11 och 7 mål. Minst sagt mycket mål. Kollar man över hela säsongen så ligger Rögles matcher på ett målsnitt som är 4.97 mål per match. Det täcker alltså vår lina ganska klart. Dessutom möter man ett Skellefteå som har ett målsnitt i sina matcher på 5.24 mål per match. Det är med andra ord två målglada lag som möts i denna match.

Det står givetvis mycket på spel i denna match eftersom båda lagen ligger på samma poäng, men och andra sidan så ligger båda lagen fint där dem ligger just nu och behöver inte oroa sig speciellt mycket för resterande lag i tabellen och kan således spela ut fullt i denna matchen. Jag tror inte att någon av lagen är nöjda med ett oavgjort resultat här, det borde göra att matchen blir en härlig och fartfylld historia. Jag tror båda lagen kommer gasa och spela en mycket anfallsinriktad hockey och därmed kan vi få se en hel del mål.

Match: Rögle - Skellefteå
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.80
Insats: Flat
Bolag: Casumo
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip