Rögle mot Timrå, tidigt på säsongen en match som kanske för många skulle vara en jämn tillställning. Nu har nästan hela grundserien gått och Rögle är jättefavoriter på hemmaplan och med all rätt enligt mig. Rögle har sett mycket fina ut den senaste tiden och jag har oerhört svårt att se hur Rögle skulle misslyckas med att slå ett omotiverat Timrå. Rögle -1 asian handicap spelas till 1.85 med en flatinsats hos SpeedyBet .

Rögle har som sagt verkligen imponerat på slutet och ligger på en mycket välförtjänt sjundeplats. Sjundeplatsen är dock verkligen på en oerhört skör lina. Det är ett fåtal poäng ner till att missa playin samtidigt som en bra period nu skulle betyda att Rögle avancerar raka vägen in i kvartsfinalerna vilket vore en oerhört stark insats av laget från Ängelholm. Rögle har fyra segrar i sina sex senaste matcher och då har alla dessa segrar varit trepoängare.

För Timrå är säsongen helt över. Överlägset sist i SHL med endast 38 inspelade poäng. Just nu har Timrå 22 poäng upp till säker mark, med andra ord en oerhört svag säsong av Timrå. Nu är det 100% fokus för Timrå att ladda inför kommande playoff för att försöka hålla sig kvar i SHL. Jag tror att Timrå kommer få det oerhört svårt att hålla sig kvar. Och hur Timrå ska kunna motivera sig inför dessa sista omgångar har jag oerhört svårt att se. Det kommer mer eller mindre vara tomt på läktarna och dessa kommande matcher betyder ingenting för tabelläget, det är som träningsmatcher.

Ett tokmotiverat Rögle mot ett Timrå som inte har någonting att spela för borde bara kunna sluta på ett sätt - med en Rögleseger. Timrå har dessutom makalösa ELVA raka förluster samtidigt som Rögle har spelat en mycket fin hockey den senaste tiden och radat upp segrar. Detta bör bli en ganska behaglig resa för Rögle på hemmais.

Match: Rögle - Timrå
Spel: Rögle -1 asian hcp
Odds: 1.85
Insats: Flat
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip