Dags för seriefinal, mäktigt! Dessutom är det en seriefinal av rang med tanke på hur lite det är kvar av grundserien och hur tight det är mellan dessa två lag. Jag tror dessutom Växjö har mycket goda möjligheter att vinna denna matchen, åtminstone är oddset på en bortaseger alldeles för högt. Jag kommer spela Växjö att vinna matchen under ordinarie tid till 3.00 gånger pengarna, spelet hittar ni hos bet365 och det spelas med en flat.

Rögle kommer till denna matchen som serieledare, men visst har man väl sett lite svajigare ut än under de bästa delarna av denna säsongen? Nu senast så släppte man inte FEM mål mot Linköping när man föll med 5-3 på bortais. Dessutom har Rögle förlorat tre av sina fem senaste matcher och endast tagit 6/15 poäng och det kanske inte räcker om man vill vinna grundserien. Nu sitter man i en lite jobbig sits då Växjö nu bara ligger en poäng bakom Rögle och har två matcher mindre spelade, så det är helt klart fördel Växjö i kampen om grundserien. Ett Rögle ur slag mot ett Växjö som jagar förstaplatsen, detta blir tufft för hemmalaget.

Växjö kommer till matchen med en mycket positiv form. Fyra raka segrar gör att man nu verkligen tagit upp kampen om segern i grundserien säsongen 20/21. Jag tror att Växjö kommer vinna grundserien, men för att man ska göra det så gäller det att man minst tar poäng här idag. Det tror jag verkligen att man kommer göra. Växjö har gått som tåget den senaste tiden samtidigt som Rögle inte riktigt har varit att känna igen. Att vi får 3 gånger pengarna på Växjö i denna match tycker jag minst sagt är anmärkningsvärt. Jag hade inte satt högre än 2.70 på Växjö i denna match. Det här känns som ett mycket fint spel att ha med på lördagsbången.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip