Ett fåtal matcher spelas i AHL under natten och San Diego Gulls gästas av Clevland Monsters.

San Diego Gulls kommer från en 5-4 förlust på straffar borta mot Stockton Heat efter att man haft både 0-3 och 2-4 under matchen. Redan efter tio minuter hade man 0-3 och man borde kanske kunnat spela av matchen på ett bättre sätt. Nu fick man ändå med sig poäng och det är bra då laget är bättre än dagens motstånd.
Nu är det hemmaplan som gäller och då tycker jag fördelen är stor då man visat upp ett bra spel senaste tiden i sin borg och står på sex raka hemmasegrar, där man har 28-8 i målskillnad.
Coachen Dallas Eakins coachar sin 500 AHL-match inatt och snacka om att han lär vilja vinna denna match.

Clevland Monsters har vunnit två av de fem senaste matcherna, där båda är tagna på hemmaplan. Man är nivån bättre hemma och på bortaplan har man vara vunnit sju av 25 matcher där man sitter på 58-83 i målskillnad. Lagets bästa poängplockare Carter Camper spelar inte i klubben längre och gjorde sin sista match för laget i 5-3 segern mot Stockton Heat. Han blev tradad till Tucson Roadrunners där Clevland mötte laget i två raka matcher. Camper gjorde sin första match för Tucson mot just Clevland och han sänkte sitt gamla lag med fem assist, där svenske Mario Kempe stod för ett hattrick.

Jag gillar oddset på hemmalaget och tror man löser en seger till fint odds.

Speltips: 1 och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip