St Louis Blues mot Dallas Start inatt där jag tar ställning för hemmalaget.

St Louis ligger sexa i Western och gör en bra säsong hittills. Man kommer från förlust mot Carolina med 5-2. Man har förlorat tre av de fem senaste matcherna, men samtliga är på bortaplan och nu är det hemmaplan, och där står man på sju raka segrar.
Många av spelarna i laget har presterat bra på slutet där Tarasenko gjort 9+3 sista 13 matcherna, Schwartz 7+8 sista 14 samt Bozak 2+7 sista nio matcherna.
Hemmaplan ser jag som en fördel då man presterat bra på slutet samtidigt som Dallas har spelat tveksamt på bortaplan under säsongen.

Dallas kommer från en 3-4 seger borta mot LA Kings efter förlängning. Innan dess så har man blandat och gett och vinner varannan match och förlorat varannan, så svårt att veta vart laget står.
Zucarello är fortfarande inte tillgänglig och det är en försvagning offensivt.
På hemmaplan har man tagit 19 segrar på 31 matcher, ett klart bra facit! Nu är det dock bortamatch som gäller och där har man bara 13 segrar på 33 matcher, så där finns det mer att önska.

Jag tycker Blues ska ha bra segerchans hemma mot ett bortasvagt Dallas utan Zucarello, och detta blir lagets sista stopp på denna bortaturné.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip