San Jose Sharks - Edmonton Oilers

Goalies: Jones (probable) vs Talbot (probable)

San Jose Sharks andraplats i pacific division och laget har börjat förbereda sig inför slutspelet som man räknat med att man tar sig till. Formen på laget har inte varit vass på slutet och man har 3 raka förluster i ryggen och ett record på 5-4-1 senaste 10. Nu gjorde man ett intressant förvärv under gårdagens trading deadline, och plockade in Buffalos forward Evander Kane i laget. Kane har varit en av få spelare som levererat i Sabres i år och jag är övertygad om att man tagit in han för att få en bredare spets inför slutspelet. Senast föll Sharks mot Minnesota Wild på bortais med 3-2 efter övertid.

Edmonton Oilers säsong har verkligen varit en besvikelse och otroligt nog kommer man missa slutspel i år. Det är egentligen bara två spelare i laget som får godkänt i år och det är såklart Connor McDavid och tysken Leon Draisaitl. Senast vann man dock mot Anaheim Ducks med 6-5 i en väldigt sjuk match där man hade en klar 5-3 ledning med mindre 21 sekunder kvar av matchen, men på något osannolikt sätt lyckades Ducks göra 2 mål på 21 sekunder och ta matchen till straffar. Som tur var lyckades Oilers ta extrapoängen ändå då man vann matchen efter straffar. Även Oilers har varit aktiva under trading deadline och man har bytt bort grovjobbaren Patrick Maroon till NJ Devils men plockat in Pontus Åberg från Nashville.

I natt tror jag väldigt hårt på hemmalaget då Sharks behöver bryta sin förlustsvit för att hålla avståndet till Los Angeles Kings som endast är 2 poäng efter från fjärdeplatsen (med att man gjorde en osannolik vändning mot Vegas igår). Sharks på hemmais är bra med 17-9-3 i år mot Oilers svaga bortaspel på 13-16-2. Dessutom tror jag en spelare som Evander Kane som är lite av en diva vill visa framfötterna i natt. Han har länge känts som han tycker han varit för bra för att spela i ett lag som Buffalo Sabres, och nu får han chansen i ett bra lag. Därför tror jag också han kan vara extra het i natt.

Jag tror som sagt på en hemmaseger här rätt hårt och spelar

Match: San Jose Sharks - Edmonton Oilers
Spel: 1 money line
Odds: 1.70
Insats: 4/7u
Bolag: Bwin
Spelstopp: 04:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip