San Jose Sharks - Montreal Canadiens

Goalies: Jones (probable) vs Price (probable)

San Jose Sharks hoppas kunna fortsätta rulla på med sitt för tillfället enormt fina spel och i natt gästar ett Montreal Canadiens som jagar slutspel.

San Jose Sharks har sett riktigt bra ut på slutet och laget placerar sig på en stabil andraplats i ett record 39-19-8 i år. Ett väldigt fint facit för Erik Karlssons nya klubb och Sharks har vunnit de 6/10 senate matcherna. Senast slog man Chicago Blackhawks på hemmais med 5-2. En match som var rätt jämn och stod länge och vägde. Efter två spelade perioder så hade vi ett 2-2 läge och båda lagen skapade chansen, men i tredje så visade Sharks klasskillnad och gjorde 3 mål och fastställde slutresultatet 5-2 efter att vi fått se nordisk show där Sörensen och Melker Karlsson x2 var målgörarna.

Montreal Canadiens har enligt mig gjort en mycket bra säsong såhär långt. I mina ögon trodde jag det skulle bli svårt med slutspel för Habs som är inne i en lite av en obyggnadsfas men ändå så spelar man mycket fin hockey. Lagets stjärnor Max Domi och Jonathan Drouin har verkligen varit bra i år och man har fått bra leverans av rutinerade spelare som Tomas Tatar och Brendan Gallagher hela året. Man har med det just nu den viktiga 8e platsen på östra sidan och såklart så finns slutspelshoppet där. Med lag som Columbus Blue Jackets som verkligen toppat inför sista femtedelen av säsongen jagar hack i häl och frågan är om Habs orkar med att prestera sista matcherna nu för att knipa sista biljetten?

I mina ögon så är Sharks ett klass bättre än Montreal. Speciellt på hemmais är Sharks mycket stabila och man spelar i natt en matchup som man verkligen gillar. San Jose har vunnit hela 9/10 senaste inbördes mötena, och även om det inte säger så mycket pga att lagen endast möter varandra två gånger per år så är det en matchup som jag tror passar Sharks som kan kontra på Montreals lite vårdslösa offensiva presspel.

Jag kommer back hemmalaget som jag tror har en mycket bra chans att vinna efter 60 minuter. Nattens spel blir därför

Match: San Jose Sharks - Montreal Canadiens
Spel: 1
Odds: 2
Insats: 4/7u
Bolag: LeoVegas , 888sport , Unibet
Spelstopp: 04:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip