Rysk hockey och här är det dags för Sarov och Bars att mäta krafterna.

Sarov avslutade sin bortaturné med att vinna sista matchen mot Voronezh med 0-2 efter att ha förlorat de tre första matcherna där två av dessa var mot tufft motstånd.
Man har alltså tre förluster på de fyra senaste matcherna och jag tycker bolagen fortsätter att underskatta laget i många av matcherna. Nu är det hemmaplan som gäller och där är man klart bättre än på resande fot, och på 19 matcher har man vunnit 14 och har 57-39 i målskillnad. Jämför man det med bortaspelet där man har elva segrar på 26 matcher så är det klar fördel att få spela på hemmaplan, där man också står på fyra raka segrar.

Bars ligger under slutspelsstrecket och man har fyra poäng upp med två matcher färre spelade. Senast blev det seger hemma mot CSK VVS med 4-2, ett lag som bara tagit fyra segrar på 46 matcher. Man har vunnit två av de fem senaste och precis som Sarov så är det på hemmaplan man gör sina bästa matcher.
Nio av 24 bortamatcher har slutat med seger och man har gjort 43 mål på dessa vilket inte ens är två mål i snitt per match. Ska vi kika på bortaraden så har bara en av de sex senaste matcherna slutat med seger och det mot Voronezh, ett lag som ligger tredje sist i tabellen.

Sarov är starka hemma och mot Bars som inte trivs borta tror jag man löser alla poängen då jag också tycker man är ett bättre lag.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip