Seattle tar emot Colorado natten till lördag där gästerna blir favoriter, och det klart befogat i mina ögon.

Seattle ligger näst sist i conferencen då man spelat ihop nio poäng efter 16 matcher.
Totalt sett har det enbart blivit fyra segrar samtidigt som man tagit poäng i fem av matcherna och det är något som inte imponerar, snarare tvärtom.
Man kommer till denna matchen med fem raka förluster i ryggen där man senast fick stryk av Chicago med 2-4, och där såg man knackiga ut defensivt.

Även om man har spelare som Eberle, Giordano, McCann och Schwartz i laget så finns inte spetsen som det finns i många andra lag, och mot ett tufft Colorado bör man få svårt att bryta förlustsviten.
Saknas gör Appleton.

Colorado ligger på en elfteplats i conferencen och det är en placering som helt klart är blygsam med tanke på vilka förväntningar som finns på laget.
På slutet har man dock sett bra ut då man vunnit tre raka matcher, och där har man även gjort 17 mål, så offensivt har man sett vassa ut även att man saknat MacKinnon.

Laget har en helt annan spets än Seattle då spelare som Rantanen och Landeskog finns i laget samt skadade MacKinnon.
Man har även namn som Burakovsky, Makar och Kadri för att nämna några, så det finns samtidigt en fin bredd i laget, och känslan är att man plockar fjärde raka segern här.
Utöver MacKinnon så ser man ut att få klara sig utan Byram, Compher, Kaut och Matteau.

Seattle kommer till denna matchen med svag form och då man ställs mot ett riktigt tufft motstånd som även kommer med tre raka segrar så tror jag att man får det svårt, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Grubauer (Unconfirmed) - Kuemper (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip