Det är dags för SHL-matcher igen och under torsdagen så bjuds vi på fem fina matcher. Den matchen som jag tycker det finns mest värde i är mötet mellan Skellefteå och Djurgården där man i skrivande stund får hela 1.91 på hemmalaget Skellefteå hos Nordicbet . Det tycker jag är ett fint spel och kommer således spela det med en flatinsats.

Skellefteå har inte gjort någon speciellt imponerande säsong såhär långt. Men jag tycker ändå att man ska vara lite större favoriter än vad man är här mot Djurgården. Skellefteå har efter 17 spelade matcher spelat in 25 poäng. Skellefteå har dock en väldigt fin spets och man har till och från i matcherna sett att Skellefteå har en mycket fin högstanivå. Skellefteå kommer till denna match med en förlust mot Djurgården i senaste matchen, givetvis kommer man på hemmais vara mycket taggade att slå tillbaka mot Djurgården. Man visade styrka senast att vända 2-0-underläge till 2-2 för att sedan förlora på övertid. Innan denna matchen så hade Skellefteå två raka segrar och det är verkligen vad man behöver just nu, segrar. För att inte halka efter när övriga lag har spelat lika många matcher som Skellefteå, tabellen är nämligen oerhört haltande för stunden.

Djurgården kommer till matchen med ett fint självförtroende efter segern mot Skellefteå senast. Men utöver det så är det inte mycket som stämmer för Djurgården. Man ligger på elfte plats i SHL och det ser allmänt tungt ut för Stockholmslaget. Djurgården har många gånger denna säsongen visat att man till och från är oerhört svaga. Både Djurgården och Skellefteå har haft ett tufft schema den senaste tiden och jag tror att det är till Skellefteås fördel med tanke på att man har hemmamatch. Publiken trots att de är väldigt få ger en extra krydda samt att man fått vila upp sig hemma en dag innan match. Skellefteå till 1.91 spelas.

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip