Dags för en oerhört spännande match i mina ögon mellan Skellefteå och Färjestad. Min tanke i matchen är ett målglatt möte och jag tycker därför att över 4.5 mål till 1.86 fungerar fint hos Betsson med en flatinsats.

Som jag var inne på i en tidigare rek så är det otroligt nära att Färjestad kommer ikapp i denna serie. Nu är man endast EN match ifrån att få en helt avgörande match på hemmais för att avancera till semifinal, detta vet givetvis både Färjestad och Skellefteå om. För Färjestad är det oerhört motivationshöjande, jag som själv hållit på med sport vet hur otroligt motiverande det är när man håller på att jaga ikapp ett underläge, det finns ingen gång man är så taggad som då. Om man exempelvis ligger under med 2-0 i set under en pingismatch, kommer tillbaka till 2-2 i set, då har man känslan av att ingen kan stoppa en. Tvärt om ifall man är den killen som tappat 2-0 till 2-2, då känner man bara "jag får inte förlora" för det känns verkligen som man mer eller mindre har allt att förlora eftersom man haft en så pass stor ledning. Exakt samma sak är det för Skellefteå nu, det enda deras fans kräver är att man ska vinna denna kvartsfinalserie. Jag tror Skellefteå känner en rejäl press över sina axlar.

Men överspelet då, varför? Jag tycker att Skellefteå har varit väldigt heta, skapat en hel del. Speciellt gjorde man det i dem tre första matcherna när man totalt gjorde 12 mål vilket blir ett snitt på fyra mål per match. Efter det har Färjestad steppat upp och knäckt koden hur man ska anfalla mot Skellefteå och blivit klart farligare.

Sen vet vi att båda lagen har ett mycket bra powerplay, i en sån här match där ALLT står på spel så borde det bli väldigt väldigt tufft spel och det gynnar givetvis vårt överspel en hel del.

Jag tror vi kommer få se en hel del mål i denna match.

Match: Skellefteå - Färjestad
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.86
Insats: Flat
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip