SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Skellefteå och Linköping drabbar samman under lördagskvällen och det är inget snack om saken vilket lag som pengarna kommer placeras på här. Skellefteå kommer jag spela på och det av flera anledningar. Oddset är i skrivande stund 1.83 hos bet365 och det spelas med en flatinsats.

Skellefteå har verkligen imponerat på mig i inledningen av SHL. Skellefteå fick en rätt tuff start i inledningen av serien men har efter det lyckats att få igång poäng produktionen. I Skellefteås fyra senaste matcher så har man spelat in tio av tolv möjliga poäng. Skellefteås energi, form och självförtroende är med andra ord uppe i skyarna. Skellefteå har dessutom bevisat i den underliggande statistiken att man verkligen är ett lag att räkna med så här långt i serien. Man har varit det lag som kommit till absolut flest avslut i skottsektorn och det tyder på ett mycket starkt och kreativt anfallsspel. Det är inga positiva nyheter för Linköping som läckt in mål som ett såll under säsongen. Skellefteå bör bara vinna denna matchen.

Linköping kommer till matchen med en 5-4-seger mot seriens just nu sämsta lag. Innan det hade Linköping tre raka matcher utan poäng och då har man inte heller haft ett speciellt svårt spelschema, Linköping spelar verkligen inte bra hockey för tillfället. I Linköpings sju inledande matcher så har man I SNITT SLÄPPT IN 4.4 mål per match. Det är verkligen helt sinnessjukt och fullkomligt ohållbart. Siffran kommer givetvis inte vara så hög när vi summerar säsongen, men det säger ändå en hel del om hur oerhört svaga Linköping är bakåt just nu. När man dessutom ska möta Skellefteå som skapar mest lägen av alla lag i SHL inom skottsektorn så bådar det verkligen inte gott för Linköping. Nej, detta kommer bli oerhört tufft för Linköping, spelar Linköping lika dåligt som man gjort hittills under säsongen samtidigt som Skellefteå är lika skarpa som man varit framåt så skulle detta kunna sluta 6-2 eller liknande.

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip