Dags för den fjärde och kanske sista matchen mellan Skellefteå och Luleå. Givetvis en stekhet match på förhand som jag tror kan producera lite mål. Över 4.5 mål betalar i detta nu 1.81 och det spelar jag gärna hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe med en flatinsats.

Skellefteå ligger just nu på en sjundeplats och det är givetvis oerhört viktiga poäng på spel när man möter Luleå på hemmais under torsdagen. Dessutom ligger det så makalöst mycket prestige och heder bakom en sån här typ av match. Vi har redan sett att matcherna på slutet mer och mer liknar slutspelskänslorna. Jag tror verkligen att vi får en sån här match nu. Båda lagen vet inte om de kommer drabba samman någon fler gång under säsongen, så jag tror verkligen att det blir plattan i mattan från båda lagen match igenom. Detta kommer troligen leda till en fartfull hockey och troligen med mycket utvisningar om vi väger in känslorna. Det bäddar givetvis för att få se några extra mål. Skellefteå har ett riktigt uselt BP, så det är inte omöjligt att vi får se Luleå hänga en kasse eller två i PP.

Luleå har slagit av litegrann på deras enorma poängskörd. Under den senaste tiden har laget varit mänskligt. Trots det har Luleå sex segrar i sina sju senast spelade matcher. Dock ska vi komma ihåg att fem av dessa segrar har kommer efter straffar/förlängning, så lite flyt har man verkligen.

Jag tror och hoppas verkligen att morgondagens match lever upp till alla förväntningar och blir en riktig höjdarföreställning. Fullt med publik, fullt med känslor, två vassa lag och en otroligt viktig match för båda lagen. Känslorna kommer framkalla utvisningar och utvisningarna kommer framkalla mål. Jag tycker verkligen att över 4.5 mål är ett vasst spel till torsdagens fight.

Match: Skellefteå - Luleå
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.81
Insats: Flat
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip