Det är dags för match i SHL mellan Skellefteå och Oskarshamn. Ett Skellefteå som krigar för att behålla sin tredjeplats i SHL mot ett Oskarshamn som kämpar för att försöka hålla sig ovanför strecket i SHL. Det är verkligen klasskillnad i denna match och jag tycker att ett spel på Skellefteå till 1.70 gånger pengarna är ett bra spel inför eftermiddagens match. Spelet tas hos Unibet med en medelinsats.

Skellefteå har gjort det extremt bra på slutet och förtjänar verkligen att ligga i den absoluta toppen av tabellen. Nu är huvudmålet att komma trea i tabellen så man får en så bra lottning som möjligt i det kommande slutspelet. Skellefteå har vunnit fem av sina sex senast spelade matcher. Man har dessutom slagit mycket bra motstånd i sina två senaste matcher så formen är verkligen god. Dessutom har man inför denna match fått en mycket lång och skön vila så Skellefteå kommer komma med en superfräsch trupp inför denna match. Jag kan inte riktigt förstå varför Skellefteå som ligger trea i tabellen ska stå så pass högt mot ett Oskarshamn som har det mycket tufft just nu.

Oskarshamn ligger och kippar efter andan precis ovanför vattenytan (negativa strecket). Med endast fyra matcher kvar av SHL så ligger Oskarshamn precis ovanför strecket men endast på grund av bättre målskillnad än Brynäs. Ikväll spelar Brynäs hemma mot HV71, man är favoriter i den matchen och det är mycket troligt att Brynäs tar poäng i den matchen och kanske till och med vinner, då ser det oerhört mörkt ut för Oskarshamn. Oskarshamn har förlorat två raka matcher och känner givetvis en oerhört press då man just nu har allt att förlora eftersom man ligger före Brynäs i detta nu. Jag tror inte att Oskarshamn klarar av varken pressen på deras axlar eller själva motståndet som ska vara för tufft här. Detta vinner Skellefteå!

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip