SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Skellefteå och Rögle möts under lördagseftermiddagen i Skellefteå Kraft Arena. Min tanke här är att det blir en målrik historia. Spelet blir över 4.75 mål hos bet365 , vilket innebär att om det blir fem mål så får vi en halv vinst och blir det sex mål eller mer så får vi hel vinst på spelet. Spelet tas med en flatinsats i vanlig ordning.

Skellefteå har verkligen dundrat fram offensivt såhär långt i inledningen av säsongen 20/21. Totalt har man skjutit 272 skott och då har 246 av dessa skott varit i skottsektorn. Alltså mer än 90% av alla skott kommer i skottsektorn. Det är Skellefteå helt unika med hittills denna säsongen. Inget annat lag är i närheten av det såhär långt. Skellefteås utdelning har dock inte varit maximal alls, det har totalt bara blivit 24 mål framåt hittills. En mycket svag utdelning hittills, kommer man till så bra lägen som Skellefteå har gjort så borde målproduktionen vara betydligt större. Det är dags för Skellefteås målfarliga spelare att ställa in siktet så kommer det börja flyga in kassar om man fortsätter komma till såhär bra lägen. Det är Skellefteås skotteffektivitet som satt stopp för målproduktionen. Skellefteå har dessutom varit rätt skarpa när det kommer till powerplayspelet. Skellefteå har dessutom släppt till väldigt mycket skott mot sitt egna mål. I snitt har man släppt till 30 skott per match mot sitt egna mål och det är mycket.

Rögle kommer till matchen med en seger i bagaget efter att man senast slog topplaget Frölunda med 5-4 i en oerhört underhållande match. Rögles offensiv har varit fin den med, ett snitt på nästan 31 skott per match är mycket bra. Rögle har dock inte varit i närheten av att skjuta lika mycket skott som Skellefteå i skottsektorn, men däremot har man lyckats med det viktigaste att göra mål. Rögles matcher har innehållit väldigt mycket mål och det skulle verkligen inte förvåna mig om även denna matchen bjöd på en hel del kassar. Vi spelar över 4.75 mål hos bet365 till 1.85. bet365 räknar målspel inklusive övertid, med andra ord, slutar matchen 2-2 så kommer vi få halv vinst på spelet. Det är en fin liten gardering. Om man inte vill spela på bet365 så fungerar över 4.5 mål till 1.70+ hos diverse spelsidor.

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip