Slovakien mot Sverige i JVM där båda kommer från bra insatser.

Slovakien kommer från en 2-1 förlust mot USA, ett riktigt bra resultat sett i deras ögon även om det innebar noll poäng in. Man missade straff med sju minuter kvar vid underläge 2-1, och mål där så kunde det blivit intressant.
USA var rätt ineffektiva och man borde gjort fler mål tidigare, men man växlade upp mer och mer för varje period.
Slovakiens lag är inte superlag, och man fick slita mycket i matchen. Nyckelmatchen för avancemang är matchen mot Kazakstan då övriga lag i gruppen känns aningen för tuffa.

Sverige stod för en skräll då man slog Finland med 1-2, ett Finland som har ett riktigt bra lag på pappret.
Brännström gjorde båda målen för Sverige och segern här bör ge självförtroende för hela laget då en seger i öppningsmatchen betyder mycket, och pressen kan släppa en aning.
Sverige har inget stjärnspäckat lag som förra året, men att kriga ner Finland inger ändå respekt och nu mot Slovakien bör man vara spelförande, och då borde flera av spelarna kunna leverera.

Jag tror på klar svensk seger här, och vad härligt med relativt tidig match inatt!

Speltips: 2 hcp -2,5 och jag investerar 3u hos Rizk , Nordicbet eller Betsson // TT