Lördagen bjuder på hockey mellan Södertälje och Karlskoga, och här tror jag hemmalaget får det tufft.

Södertälje kommer från en oerhört blek insats då man förlorade mot Västerås med 3-0, och det var klasskillnad i matchen.
Man förlorade bland annat skotten med klara 36-16 och när man hade underläge med 3-0 inför den sista perioden och man skulle jaga så får man bara iväg tre skott.
Denna förlusten var lagets femte raka, och formen är på väg åt helt fel håll.

Man har Brett Pollock i laget som gjort 17 poäng hittills, och med det ligger han trea i den totala poängligan.
Utöver honom så har man spelare som Smith, Lindberg, Alba och Harju som håller en bra nivå, men där finns det klart mer att hämta, och jag tror att risken är stor att man åker på en sjätte raka förlust här.

Karlskoga tog emot AIK senast och där blev det en 6-3 seger efter att Lawner gjort det sista målet i öppen kasse.
Just Lawner var det som visade vägen i matchen då han stod för ett hattrick i matchen, och han har nu gjort fyra mål på sina sex framträdanden.
Man ligger på en fjärdeplats i tabellen då man vunnit åtta av sina 14 spelade matcher, och det är ett bra facit även om man helt klart kan bättre än så.

I truppen finns det en hel del kvalitet då spelare som Rekonen, Björklund, Lindquist, Tavi och Franzén finns i laget, och med tanke på hemmalagets form så bör man ha bra chanser att kunna knipa sin andra raka seger här.

Södertälje kommer med fem raka förluster och efter den väldigt svaga insatsen senast så tror jag att man får tufft att studsa tillbaka, och jag tror mest på gästerna här.

Speltips: 2 asian hcp 0 (insatsen tillbaka vid oavgjort), och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip