Södertälje och Mora ska göra upp i lördagens enda match i hockeyallsvenskan, och jag förväntar mig en målrik historia.

Södertälje har haft en jobbig säsong och man ligger på en elfteplats i tabellen.
Faktum är att man bara vunnit en av de nio senaste matcherna och det är något som inte imponerar. I de två senaste matcherna har dock målskyttet lossnat rejält då man har gjort elva mål, och då har Kristianstad och Modo varit motståndare.

Man har Brett Pollock som leder lagets interna poängliga med klar marginal då han gjort 22 poäng, och han ligger även fyra i den totala poängligan, så det finns en del kvalitet framåt. Man är samtidigt ett av lagen som släpper in flest mål, och jag tror det kommer krävas en del mål om man ska vinna matchen.

Mora gör precis som hemmalaget en svag säsong hittills då man ligger näst sist i tabellen, och man har bara spelat ihop 17 poäng.
Nu senast bröt man en fyra matchers lång förlustsvit då man slog Västerås hemma efter straffar, och det är ett bra resultat.

Man har haft problem med målproduktionen då man gjort minst antal mål i ligan hittills, något som helt klart väcker frågetecken.
Man har dock spetsiga spelare i Ljunggren, Wernblom, Persson och MacIntyre i laget som håller en bra klass framåt, och nu när man ställs mot ett Södertälje som läcker bakåt bör man kunna få in en del puckar.

Södertälje har fått igång målskyttet i de sista matcherna men samtidigt är defensiven inte fläckfri och det är något gästerna bör kunna utnyttja, och jag tror vi får se en målrik match.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip