Dags för den andra och sista matchen mellan Sparta Prague och Skellefteå i åttondelsfinalen av CHL och här är det bara seger för gästerna som gäller, och det är något jag tror man också gör.

Sparta Prague överraskade med att vinna det första mötet på bortaplan då man vann med 1-3, och svenske Erik Thorell stod för två poäng.
Man var riktigt effektiva då man gjorde tre mål på de 17 skott man fick iväg på mål.
Just Thorell öser in poäng för laget då han gjort 31 poäng på 22 matcher för laget i ligaspelet, vilket också betyder att han leder ligans totala poängliga.

I ligan går det dock väldigt trögt då man ligger på en blygsam niondeplats, och man har bara tagit 31 poäng på 23 matcher.
Kikar man på lagets tolv senaste matcher så har man även bara vunnit två av dessa, så trots segern mot Skellefteå senast så är formen svag, och jag tror att man får svårt att ta en ny seger trots hemmaplan.

Skellefteå har efter förlusten mot Sparta Prague tagit två raka segrar i ligan då man slagit Växjö med 5-3 på hemmais samt nu senast Leksand borta med 1-2.
I segern mot leksand förlorade man skotten med 27-14, så det var väldigt starkt att vinna matchen, och Lindvall i kassen var högst bidragande till segern då han fortsätter spela riktigt bra denna säsongen.

Man har ett starkt lag med bland annat den poängstarka backen Pudas finns som gjort 19 poäng på 20 ligamatcher.
Utöver honom så finns namn som Joakim Lindström, Melker Karlsson, Linus Karlsson samt Möller för att nämna några, så laget håller en riktigt bra nivå, och man har helt klart vad som krävs för att vinna här.

Skellefteå är det bättre laget i matchen och efter förlusten senast tror jag att man åker ner och gör en riktigt bra match, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip