Natten till lördag bjuds vi på hockey mellan St Louis och Anaheim, och här har jag min tanke klar.

St Louis kommer från en 2-0 förlust borta mot Minnesota, en knappast rättvis förlust.
Man vann skotten med klara 11-37 vilket betyder att man i snitt fick ett skott emot sig ungefär var sjätte minut.
På något sätt lyckades man ändå förlorade matchen med 2-0, och hemmalagets målvakt Talbot som stod för en imponerande insats mellan stolparna.

Kikar man på säsongen hittills så har man gjort det okej då man ligger fyra i divisionen, och man har vunnit 16/33 matcher.
Truppmässigt så håller man en bra nivå då man har spelare som Schenn, Tarasenko, O’Reilly och Perron i laget, så som lag håller man en klart högre nivå än motståndarna här, och jag tror att man studsar tillbaka på vinnarspåret.
Saknas gör Barbashev, Gunnarsson, Parayko och Sundqvist samtidigt som Bozak är tveksam.

Anaheim ligger sist i divisionen då man bara spelat in 24 poäng på 34 matcher, en väldigt svag siffra. Det har också bara blivit nio segrar på dessa 34 matcher samt 74 mål framåt, så det är inte konstigt att man förlorar matcher.
Nu senast så blev det en 3-2 förlust mot Minnesota, och det var lagets sjunde förlust på de åtta senaste matcherna.

Truppen håller en rätt medioker nivå då man förutom Rakell, Silfverberg, Comtois och talangen Zegras inte har så mycket att komma med, något som också syns på tabellplaceringen.
Silfverberg har även gjort en rätt svag säsongen hittills då han bara står på elva poäng efter 34 matcher, och han har såklart högre förväntningar på sig.

Nu är det även bortaplan och där har det bara blivit fyra segrar på 15 försök där man också bara vunnit en av de åtta senaste matcherna, så man trivs inte alls på bortais.
Man har även en rätt tung skadelista på tongivande spelare, och här bör man få det väldigt tufft.

St Louis gjorde en fin insats senat trots förlusten och nu när man ställs mot ett klart svagare motstånd så ska segerchansen vara riktigt bra, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Binnington (Unconfirmed) - Miller (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip