Söndagkvällen bjuder på NHL i form av St Louis och Dallas, och här tror jag klart mest på hemmalaget.

St Louis klev ut och gjorde en bra match senast mot Washington där man vann med 5-1. Buchnevich hade en bra dag då han stod för tre poäng där även målvakten Husso gjorde en riktigt bra match.
Nu är det en ny hemmamatch och just på hemmais har man varit ruskigt starka då man vunnit 13/18 matcher, och man har gjort hela 71 mål.

Man ser ut att precis som senast sakna Tarasenko, Walman och Perunovich, och det är givetvis den förstnämnda som är mest kännbar.
Man har dock en bra bredd i truppen men spelare som O’Reilly, Buchnevich, Kyrou, Thomas och Schenn för att nämna några, och med fördel av hemmaplan så bör man kunna visa sig starkast i matchen.

Dallas vände ett 0-2 underläge till seger 3-2 senast mot Pittsburgh, vilket innebar att man tog sin fjärde raka seger samtidigt som man bröt gästernas tio matcher långa segersvit.
De fyra raka segrarna har dock tagits på hemmais och där har man tagit 27 av sina 36 inspelade poäng. På bortais har man endast en seger på ordinarie tid efter 14 försök, så det är ett klart minus här.

Truppen håller dock i grunden en bra nivå med Robertson, Hintz, Pavelski och Seguin, så det finns helt klart kapacitet i laget, men av vad man visat hittills på bortais så bör man få det tufft.

Hemmaplansfördelen för St Louis bör väga tungt här då man visat sig svårslagna i Enterprise Center och då gästerna även visat upp ett högst mediokert bortaspel så bör segerchansen vara god, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Binnington (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip