St Louis Blues - Toronto Maple Leafs

Goalies: Allen (probable) vs Anderson (probable)

Riktigt hett möte i natt när topplaget Toronto Maple Leafs gästar ligans formstarkaste lag, St Louis Blues. Detta Blues som verkligen vaknat från de döda och just nu ser helt ostoppbara ut.

St Louis Blues har som sagt kommit tillbaka från de döda och man har radat upp hela 10 raka vinster. Inte nog med att man vunnit matcher, så har spelet verkligen förbättras och inte minst försvarsspelet är felfritt. Man spelar enkelt och smart och ger inte sina motståndare några öppna lägen vilket varit framgångsfaktorn. Detta tillsammans med att stjärnspelare som Tarasenko vaknat och levererar igen gör att Blues just nu känns stekheta. Man har dessutom två raka matcher där man hållit nollan vilket ytterligare är ett styrkebesked. En vardera från Jake Allen som förväntas starta i natt, samt en från unga Jordan Binnington som varit en succé sedan uppkallelsen från AHL.

Toronto Maple Leafs ligger på en tredjeplats i tuffa Atlantic divison och laget som innan jul såg ut att vara bäst i ligan har tappat av spelet lite. Med det menar jag att man inte är lika dominanta i matcherna man spelar. Vinsterna har fortfarande ramlat in regelbundet för Leafs och det är inget snack om att man är ett topplag som kommer slåss om Stanley Cup i år, men man är ibland lite uddlösa. Syntes tydligt senast mot Arizona Coyotes där man blev nollade mot bottenlaget i 2-0 förlusten.

I natt gästar Leafs detta formstarka Blues och jag tror det kan bli en tuff match. För visso har Leafs haft ett par vilodagar att tänka på vad man gjorde dåligt mot Coyotes, men som Blues spelar just nu så finns det ingen anledning att gå emot laget. Man har självförtroendet, formen och nu även hemmaisfördel. Jag backar Blues för 11e raka vinsten och spelar alltså

Match: St Louis Blues - Toronto Maple Leafs
Spel: 1
Odds: 2.38
Insats: 3/7u
Bolag: LeoVegas , 888sport , Unibet
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip