Kvällen bjuder på hockey då St Louis tar emot Winnipeg hemma i Enterprise Center, och här bör värdarna ha en bra segerchans.

St Louis ligger på en fin tredjeplats i conferencen efter att man vunnit 26 av sina 43 spelade matcher.
På hemmaplan har man varit klart bättre än på resande fot då man vunnit 17/23 matcher, och det är bara Colorado som gjort det bättre i conferencen.
Nu senast slog man Calgary med klara 5-1 och det är en tuff match, men man visade hur bra man är.

Truppen håller en bra nivå då man har spelare som Tarasenko, Kyrou, Perron, Saad och O’Reilly för att nämna några. Man har dock även en fin bredd i laget med flera kedjor som kan leverera, och nu när det är hemmais så bör man kunna ta en ny seger mot ett formsvagt bortalag.
Perunovich är tveksam inför matchen.

Winnipeg ligger ligger på en trettondeplats i conferencen och man har bara vunnit 17/40 matcher, vilket inte ens är segrar i hälften av matcherna.
Inför denna matchen har man även visat upp en svag form då man har sex raka förluster i ryggen, och senast blev det ett nederlag med 1-5 mot Vancouver, och här ökar svårighetsgraden en hel del.

Man har en del intressanta spelare i truppen i form av Scheifele, Wheeler, Connor och Dubois, så det finns helt klart spelare som kan hota.
Man förväntas dock sakna Nikolaj Ehlers och det är ett rejält avbräck.
I övrigt så förväntas DeMelo, Gustafsson, Morrissey, Samberg, Stanley och Suess saknas samtidigt som Toninato är tveksam, så det finns en hel del frågetecken i laget, och här bör man få det tufft.

St Louis är det bättre laget i matchen och då man både har bättre form än gästerna samtidigt som man har fördel av hemmais så talar det för att man tar en seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Husso (Unconfirmed) - Hellebuyck (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip