St Petersburg mot Salavat Ufa ska göra upp i en spännande match, och jag tror vi får se en underhållande match med mycket mål.

St Petersburg kommer från en förlust med 2-3 på straffar mot Cska Moskva. Det är ett riktigt tufft möte så en poäng är okej, även att det var på hemmais.
Näst senast förlorade man något oväntat mot Podolsk med 2-4, och även den förlusten kom på hemmaplan, och jag förväntat mig mer från laget.
Med spelare som Lehtera, Tkachev, Yakupov och Plotnikov så är man alltid giftiga framåt, och man lär kunna göra en del mål på gästerna här.

Salavat Ufa kommer från en 2-4 vinst efter att man vänt 2-1 till 2-4 i sista perioden, en period man spelade fruktansvärt bra i. Man har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och man håller fortsatt en riktigt bra form, vilket lär behövas här när motståndet är riktigt tufft.
Man sitter precis som hemmalaget på riktigt bra spelare offensivt i form av Omark, Soshnikov, Hartikainen och Manninen.

Här luktar det överspel, och ser man till de fem senaste matcherna laget emellan i St Petersburg så har samtliga gått över linan.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u hos LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT