Storhamar har 3-1 i matcher och har här läge att avgöra finalserien på hemmaplan, en chans man bör ta!

Storhamar har gjort en kanonsäsong där man vann grundserien i klar stil. Man har fortsatt imponera i slutspelet och bara förlorat två matcher av de 13 man hittills spelat. I finalserien har man Lillehammer och de har verkligen fått känna på hur det är att möta Storhamar på bortaplan då man förlorat med 7-0 och 5-2 i de två matcherna. Man är helt klart Norges bästa lag denna säsong och man är helt klart värdiga vinnare av säsongen.

Lillehammer slutade trea i ligan men var ändå 20 poäng efter när grundserien summerades. Man har spelat fin hockey under slutspelet och lyckats ta sig hela vägen till final, men här verkar man ha svårt att hävda sig. Man har vunnit en av fyra matcher och senast fick man stryk i förläningen på hemmaplan, och det var förmodligen nådastöten i matchserien. Jag kan inte se hur man ska vända 3-1 i matcher mot seriesegrarna, och frågan är hur spelarna kände sig efter förlusten senast. Extremt svårt läge nu och chansen är stor att säsongen redan tar slut i match nummer fem.

Storhamar fick nog en rejäl boost i självförtroendet i och med segern senast och nu har man flera matchbollar, och jag tror man slår in den redan i första försöket.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip