Nu lägger jag ingen större vikt vid Rögles seger hemma mot Malmö i fredags. Att slå detta trasiga Malmö skulle Segeltorps konståkningsfickor årgång 95 göra en halvdålig dag, så är det med den saken.
Men det går inte inte att blunda för Rögles oerhört snygga svit sedan Dan Tangnes tog över som chefstänare i båset. Nu tio segrar på de tolv senaste matcherna (inkl. försävlingar) - det är en hygglig förvandling från ett lag som spelade totalt utan självförtroende innan.
Den formtoppen laget sitter inne på nu har också trollat fram en plats bland de sju bästa, däribland före Malmö. Vinst idag och tre poäng för Sparvhökarna ... och tro mig, Rögle kommer aldrig mer den här säsongen släppa förbi Malmö.

Sundsvall har ju faktiskt i sin tur sprattlat till en del på slutet. Bara två poäng bakom Almtuna nu, och det är väl trevligt om bottenstriden håller sig levande ett tag, för publikens skull. Men med tiden är jag rädd för att vi kommer att få se två avhängda lag i Sundsvall och Borås ändå. Dom är helt enkelt för dåliga. Inte för inte Sundsvall idag kommer att vara det lag som är först att släppa in tresiffrigt i Allsvenskan (98 i skrivande stund, lär vara hundra efter första perioden).

Det är inte bara kvalitetsmässigt som tilltalar den här tvåan. Även traditionen. Rögle har aldrig förlorat här. Sex raka segrar, varar två efter förlängning. I höstas gjorde de hur enkla 7-2 som helst här uppe.
Jag kräver inga liknande siffror idag, men att skåningarna med fyra formationer som alla levererar maler ner Sundsvall till slut, ja det är jag övertygad om ...

This is the stats tab
This is the post tip