Karjala Cup rullar vidare och nu är det Sverige som ska ta sig an Ryssland.

Sverige öppnade med en 3-1 förlust mot Tjeckien i premiären. Jag var inne på tjeckerna i den matchen då jag tyckte Sverige kändes överskattade sett till oddsen.
I de två första perioderna var man inte riktigt med, men i tredje pressade man, dock utan resultat.
Laget har spelare som Wikstrand, Bertilsson, Alsing, Berglund och Lindqvist, så kvaliteter finns. Reideborn stod senast och nu räknar jag med att Hellberg får chansen, och där har ryssarna koll då han spelar i St Petersburg.

Ryssland förlorade mot Finland med 3-4 då man tappade i tredje perioden. Man var det bättre laget i sista perioden men Finland var effektiva och gjorde två mål på fyra skott. Jag tycker Finland ser intressantare ut än vad Sverige gör, och kan man utmana Finland så ska man absolut kunna vinna denna matchen.
Man har kanske inte det mest stjärnspäckade laget, men det finns spets i Soshnikov och Shumakov. Backen Rafikov gjorde två av målen senast och det är en spelare jag gillar.

Ryssland gjorde en bra match senast och det hade inte varit orättvist om man vann, och nu när man möter Sverige tycker jag segerchansen ska vara bra, och jag tror klart mest på ryssarna.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip