Dags för JVM.s sista dag, och här ska Sverige och Finland göra upp om bronset.

Sverige fick respass i semifinalen mot Ryssland då man fick se sig besegrade med 4-5 efter förlängning. Motståndet var det klart tuffaste man ställts mot hittills under turneringen och man visade ändå att man kunde hota.
Vi fick se en galen förstaperiod där vi hade tre mål och ett matchstraff redan efter sex minuter. Matchstraffet kom på Höglander efter en ful tackling, och det gjorde det såklart ännu svårare att vinna match med tanke på att han är en av Sveriges bästa spelare.
Nu får man istället sikta in sig på bronset och där ställs man mot Finland, en match jag tycker man ska ha bra chans att vinna.

Finland kunde inte utmana Kanada i sin semifinal, och siffrorna skrevs till 5-0. Kanada gasade direkt och hade en 3-0 ledning redan efter fyra minuter.
Lafreniere såg som vanligt glödhet ut och han var svårstoppad för finnarna.
Annunen stod återigen för en tveksam insats då han släppte fem mål bakom sig, och här behöver han göra en bra match om man ska ha någon chans på bronset.

Sverige utmanade ryssarna ordentligt och de håller en klart bättre nivå än finnarna, och här ska man ha en bra chans att spela hem bronset.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip