Lunchen bjuder på rysk hockey och ett möte mellan Toros Neftekamsk och Ryazan, och jag tar ställning för hemmalaget.

Toros Neftekamsk ligger på plats elva i tabellen där det för övrigt är tätt mellan flera lag om placeringarna. Man har ett stabilt hemmaspel och har vunnit 16 av 24 matcher med en målskillnad på 66-49. Nu står man visserligen på fyra förluster på de fem senaste hemmamatcherna men lagen man mött är Kurhan, Karaganda, Ska Neva St Petersburg och Kazzinc-Torpedo, och det är lag som håller klart högre klass är dagens motstånd.
Det enda mötet mellan lagen denna säsong slutade med seger för Toros Neftekamsk med 1-3 på bortaplan och nu är det hemmais och där är man starkare.

Ryazan ligger på plats 22 i tabellen och man missar förmodligen slutspel om man inte har maxflyt nu sista delen av säsongen. Man står på fem raka segrar och det känns som det är en anledning till att bolagen övervärderar laget här. Det är egentligen bara segern mot Sarov som jag tycker sticker ut, i övrigt är det sämre lag som man absolut ska kunna slå på hemmaplan.
Efter sju raka hemmamatcher vänder det nu där man ska ut och spela på bortais, vilket man inte trivts med under säsongen. Man har tre segrar de tio senaste bortamatcherna och totalt sett har man åtta segrar på 22 matcher med en målskillnad på 43-66.
En spelare att hålla koll på är Repyakh, lagets poängstarkaste spelare och också en av de bästa offensiva spelare man har.

Toros Neftekamsk ska ha fin chans att ta ytterligare en seger mot Ryazan, och jag litar på hemmalaget fullt ut!

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip